Een puur visavontuur met een visgids

Vissen vanuit de kayak of met een boot met een visgids

Forelvissen op het Oostvoornsemeer

Op het Oostvoornsemeer kan je diverse soorten forel vangen. Het water is dan ook zeer populair bij vliegvissers en bellyboat vissers. Het vissen met een boot is op het Oostvoornsemeer echter niet toegestaan. Het vissen met een kayak echter wel. En dat is misschien ook wel de meest effectieve manier om hier de forel (en dikke botten!) te belagen. Met een kayak is de actieradius nagenoeg onbeperkt en kan je alle dieptes probleemloos bereiken en de taluds van alle kanten afvissen.

Reportage over forelvisen op het Oostvoornsemeer met de Hobie-kayak in Hét Visblad, juni 2019

Prijzen

Een hele dag vissen vanuit de kayak inclusief het gebruik van alle materialen kost € 100 bij één persoon. Komt u met zijn tweeën dan betaalt u voor de 2e persoon € 75 dus in totaal wordt het dan € 175. Bij 3 personen is de meerprijs voor de 3e persoon € 50 en komt het totaalbedrag dus op € 225. Alle prijzen zijn exclusief 9% btw. Bij een dag vissen, vissen wij circa 7 uur.

Bijkomende kosten

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief de kosten voor de benodigde benzine voor het vissen buiten de regio midden Nederland. De meerkosten bedragen € 30. Bij de prijs is ook nog niet de prijs voor uw visvergunning inbegrepen. 

© 2019 Een puur visavontuur met een visgids

Theme by Anders Norén