Een puur visavontuur met een visgids

Vissen vanuit de kayak of met een boot met een visgids

Over mij

Als kind al kwam ik door mijn vader in aanraking met de hengelsport, een passie die mij sindsdien niet meer los heeft gelaten. De laatste 15 jaren ligt mijn hart vooral bij het roofvissen op snoekbaars, baars en snoek en vis ik geregeld in Denemarken en Noorwegen op zee.

In Nederland vis ik het liefst op snoekbaars, baars en snoek. Vooral de keiharde aanbeten van een snoekbaars zijn een belevenis. Maar ook baars kan keihard toeslaan en als je eenmaal een school baarzen hebt gevonden kan het een hele tijd “helemaal los gaan” wat een fantastische ervaring is.

Cursus vakbekwaam visgids

De kennis en kunde die ik op dit gebied heb opgedaan wil ik graag aan anderen doorgeven. In het voorjaar van 2017 volgde ik – met succes – de cursus Professioneel Visgids die werd georganiseerd door hengelsportfederatie Sportvisserij Oost Nederland.

Keurmerk

In februari 2019 ben ik toegelaten als aspirant keurmerkvisgids, voor u de waarborg dat ik ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, dat ik ben verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid en mijn EHBO-aantekening heb behaald.

Gegevens© 2024 Een puur visavontuur met een visgids

Theme by Anders Norén