Een puur visavontuur met een visgids

Vissen vanuit de kayak of met een boot met een visgids

Vissen vanuit de boot

Bij het vissen met de kayak is de afstand die je kan afleggen natuurlijk beperkter dan bij het vissen met een motorboot. En het duurt langer om na een mooie drift weer terug bij het beginpunt te komen. Als de vis verspreid ligt dan biedt een motorboot dus voordelen.

En daarnaast zijn er mensen die liever vanuit een bootje vissen dan vanuit een kayak. Daarom beschik ik naast 3 kayaks voor gasten ook over een kleine motorboot.

Mijn motorboot

Met mijn motorboot kan ik 2 gasten meenemen.

Prijzen

Een hele dag vissen vanuit de boot inclusief het gebruik van alle materialen kost € 125 bij één persoon exclusief 9% Btw. Komt u met zijn tweeën dan betaalt u voor de 2e persoon € 75 dus in totaal wordt het dan € 200 exclusief 9% Btw. Bij een dag vissen, vissen wij circa 7 uur.

Een halve dag vissen vanuit de boot inclusief het gebruik van alle materialen kost € 80 per persoon exclusief 9% Btw. Wij vissen dan circa 4 uur.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief de kosten voor de benodigde benzine als u wilt vissen buiten de regio Midden-Nederland. Bij het plannen van een afspraak bespreek ik deze eventuele meerkosten zodat u nooit voor een verrassing komt te staan. Bij de prijs is ook nog niet de prijs voor uw visvergunning (VISpas) inbegrepen.

 

Snoekbaars vanuit de boot.

© 2024 Een puur visavontuur met een visgids

Theme by Anders Norén