Een puur visavontuur met een visgids

Vissen vanuit de kayak of met een boot met een visgids

Streetfishing

Het vissen in een stad is een beleving op zich met alle gezellige drukte om je heen. Het is ook een heel leuke manier van vissen; met licht materiaal door de stad lopen van stek naar stek. Daarnaast zijn de vangsten vaak verrassend zowel wat betreft aantal, soorten en maten.

De technieken die bij streetfishing worden gebruikt zijn het verticalen, het werpend vissen met een shad op een licht loodkopje of een plug en het vissen met de Carolina-rig.

Ik bied streetfishing aan in Utrecht, Amersfoort, Bolsward en Sneek. De kosten bedragen € 90 per dag (circa 7 uren) voor 1 persoon. Een 2e, 3e, 4e persoon betaalt € 70. Deze prijzen zijn exclusief 9% Btw.

Streetfishing in Sneek

De kosten voor een halve dag zijn € 75 (circa 4 uren). Een 2e, 3e, 4e persoon betaalt € 60. Deze prijzen zijn exclusief 9% Btw.

Een avondsessie streetfishing is ook mogelijk. Deze duurt 3 uren en kost € 50,00 exclusief 9% Btw.

Streetfishing by night

Visvergunning

De benodigde vergunning, meestal een VISpas of dagvergunning is niet bij de prijs inbegrepen. Uiteraard kan ik u vertellen welke vergunning u nodig heeft voor een bepaald water en hoe u deze kunt krijgen. Kinderen tot 14 jaar hebben overigens geen vergunning nodig als zij onder mijn begeleiding vissen.

© 2024 Een puur visavontuur met een visgids

Theme by Anders Norén