Een puur visavontuur met een visgids

Vissen vanuit de kayak of met een boot met een visgids

Kayakvissen

Het vissen vanuit een Hobie kayak is een bijzondere beleving en is zowel geschikt voor de ervaren als voor de beginnende roofvis-visser. De beginnende roofvis-visser leert bij mij verticalen, het vissen met de dropshot, werpend vissen, het vissen met de fireball en het vissen met de Carolina rig. Maar ook de meer ervaren roofvis-visser die zich eens een dag specifiek op de snoekbaars of baars wil richten met diverse technieken zal veel plezier beleven aan een dag kayakvissen.

Mijn vloot

Prijzen

Een hele dag vissen vanuit de kayak inclusief het gebruik van alle materialen kost € 100 bij één persoon. Komt u met zijn tweeën of drieën dan betaalt u voor de 2e en 3e persoon € 80. Alle prijzen zijn exclusief 9% btw. Bij een dag vissen, vissen wij circa 7 uur.

Kayakvissen is beleving!

Een halve dag vissen vanuit de kayak inclusief het gebruik van alle materialen kost € 75 per persoon exclusief 9%  btw. Wij vissen dan circa 4 uur. Het maximale aantal personen is 3.

Bijkomende kosten

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief de kosten voor de benodigde benzine als u wilt vissen buiten de regio midden Nederland. Bij het plannen van een afspraak bespreken wij deze eventuele meerkosten zodat u nooit voor een verrassing komt te staan. Bij de prijs is ook nog niet de prijs voor uw visvergunning inbegrepen. 

Visvergunning
Om in Nederland te mogen vissen moet u altijd toestemming hebben van de visrechthebbende. Deze toestemming wordt vaak vergunning genoemd. De meest voorkomende vergunning is de VISpas. Hiermee mag je een jaar lang in heel veel wateren door heel Nederland vissen. Een VISpas krijg je als je lid wordt van één van de georganiseerde hengelsportverenigingen in Nederland. Voor sommige wateren is het ook mogelijk een dag- of weekvergunning te kopen. Uiteraard kan ik je behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de benodigde vergunning

De Vispas en de lijst met wateren waar je mag vissen met deze pas

Meer informatie over de VISpas en de wateren waarin je hiermee mag vissen vind je hier: vispas.nl

Kleding

Het is verstandig om laarzen aan te doen want bij het instappen is het vaak noodzakelijk om in het water te staan. Denkt u er verder aan dat het op het water altijd flink kouder is dan op de kant. Neem daarom liever te veel kleding mee dan te weinig. In het najaar is het verstandig een muts en eventueel handschoenen mee te nemen.

© 2021 Een puur visavontuur met een visgids

Theme by Anders Norén