Een puur visavontuur met een visgids

Vissen vanuit de kayak of met een boot met een visgids

reviews

Sebastiaan van Schie, 18-09-2021: Nogmaals bedankt voor de onwijs geslaagde dag.

Floris Poppe, 06-09-2021: Een geweldige visochtend gehad. Frans komt bij mij over als een aardige en toegankelijke visgids waarvan je ook veel kunt leren. De geleerde dropshotmethodes hebben we daarna in de praktijk gebracht; en het werkt, er is vis gevangen! Voor herhaling vatbaar.

Harrie, 05-09-2021: Het was een fantastische dag Frans. Dank hiervoor.

Frank en Paul, 31-07-2021: Dank je wel voor de geslaagde visdag. Wij hebben heel wat bijgeleerd en vonden het zeer geslaagd.

Marijke, 25-07-2021: Veel dank… was echt heel leuk. Jochies helemaal blij. Missie geslaagd dus : ).

Alexander (10 jaar), 14-07-2021: Ik vind vissen veel leuker dan ik gedacht had!

Ellen, 13 juni 2021: Dank je wel voor de leuke foto’s Frans! Zo te zien een hele leuke middag. Ik zie mijn dochter stralen van trots.

Eduard, 12 juni 2021: Bedankt voor de leuke en goed verzorgde dag.

Bla, 10 juni 2021: Thank you Frans for this wonderful fishing/sightseeing event, I enjoyed every moment of it! Next time I will book for kayak fishing as well!

Jeroen, 5 mei 2021: Bedankt voor de leuke en leerzame workshop!

Robert, 18 april 2021: Voor een coronaproof vriendenweekend activiteit hebben wij met VisgidsFrans een middag gevist. Na een korte uitleg heerlijk kunnen vissen vanaf de kant. Als beginners hebben wij een prima dag gehad en diverse kleine vangsten gehad ondanks het vroege moment in het jaar.

Jan, 25 november 2020: Nog bedankt voor de leuke dag. Zeker voor herhaling vatbaar. Tot in het voorjaar. Groetjes Bertus & Jan

John, 19 oktober 2020: Was een top middag!

Stefan, 15 september 2020: Mooier dan verwacht!

Werner, 6 september 2020: Bedankt voor de mooie foto’s. Wij vonden het een erg leuke en leerzame middag. Zeker voor herhaling vatbaar! 

Arno, 24 augustus 2020: Hi Frans, nogmaals bedankt voor de vis sessie gister! Denk er met veel plezier aan terug.

Dennis, 22 augustus 2020: It was amazing and a really nice trip, the Captain was great und very friendly. We come back! 👍🏻

Karina (6 jaar), 21 augustus 2020: Het was de mooiste avond van mijn leven.

Pieter, 17 augustus 2020: Ha Frans, onwijs bedankt voor de hele leuke viservaring helaas zonder vangst.

Jelle, 7 augustus 2020: Ik vond het geweldig! U ook bedankt voor de goede zorgen en de leuke visdag! Het is een dag om naar terug te kijken!

Bianca, 16 juli 2020: Beste Frans, Super bedankt voor de leuke (vader)dag die jij mijn man en mijn zoon hebt bezorgd!
Ze hebben genoten! Vooral mijn man was erg blij dat hij 3 vissen heeft gevangen!!! En wat een leuke foto’s en filmpje! Nogmaals bedankt en wellicht tot een andere keer!

Bart, 08-05-2020: Was erg leuk vandaag! Bedankt en wellicht tot de volgende keer!

Nikita, 17-10-2019: I want to thank you once again. Your workshop helped me a lot and finally I caught my first zander.

Greetje, 08-09-2019: Dag Frans, de jongens hebben echt een hele leuke dag gehad. Bedankt daarvoor!

Paul, 26-08-2019: Heerlijk met een kayak met Kayakfisher de Lek op geweest. Vangen was minder door het hete weer maar de ervaring was super leuk! Thanks Frans Boonstra.

Michael, 15-07-2019: Dag Frans, bedankt voor de leuke dag. Ik ben nog aan het nagenieten en al aan het kijken op internet naar een eigen kayak!

Ton, 04-07-2019: Dank je Frans. Het was leuk, leerzaam en gezellig. Wat wil je als cursist nog meer.

Cees en Eduard, 20-06-2019: Topdag gehad, super verzorgd, nogmaals dank hiervoor. Groet, Eduard en Cees.

Thijs en Ties, 16-06-2019: Het was een topdag. Bedankt voor deze bijzondere ervaring en bedank je vriendin nog voor de lekkere broodjes.

© 2021 Een puur visavontuur met een visgids

Theme by Anders Norén