Een puur visavontuur met een visgids

Vissen vanuit de kayak of met een boot met een visgids

Workshop snoekbaarsvissen

Snoekbaars is een lastige vis om te vangen maar toch is dit voor iedereen haalbaar.  Speciaal voor diegenen die het lastig vinden om de snoekbaars te pakken te krijgen, geef ik workshops snoekbaars vissen vanaf de kant. Het vissen op baars komt hierbij ook aan de orde. Na het volgen van deze workshop – waarbij er natuurlijk vooral gevist wordt – ben je in staat om voortaan gericht op snoekbaars en baars te vissen. Bijvoorbeeld vanaf een kade langs een kanaal of in een haven. Maar dezelfde technieken kunnen ook vanuit een boot worden toegepast.

Een mooie snoekbaars tijdens de workshop snoekbaarsvissen.

De locatie van de workshops is Wijk bij Duurstede en de prijs voor deze workshop is € 65 inclusief 9% btw per persoon. Tijdens deze workshop wordt er circa 4 uren gevist en maak je kennis met verschillende technieken zoals verticalen, vissen met de dropshot en het werpend vissen. Desgewenst kan ook het vissen met de fireball en de Carolina-rig aan de orde komen. In overleg is het ook mogelijk op een andere locatie de workshop te verzorgen bijvoorbeeld bij jou in de buurt. De workshop kan overdag maar in de zomerperiode ook – geheel of gedeeltelijk – ’s avonds plaatsvinden; net wat jou/jullie het beste uitkomt.

Hengels en aas zijn aanwezig dus je hoeft niets mee te nemen behalve wat te eten en drinken voor jou zelf. Je kan alleen komen maar uiteraard ben je ook met meerdere personen welkom. Een afspraak maken kan via de e-mail (boonstfj@xs4all.nl) of direct telefonisch: 06 – 237 96 825.

Uw gids met een snoekbaars vanaf de kant.

Visvergunning
De benodigde vergunning, meestal een VISpas of dagvergunning is niet bij de prijs inbegrepen. Hier moet je zelf voor zorgen. Uiteraard kan ik je vertellen welke vergunning je nodig hebt voor een bepaald water en hoe je deze kan verkrijgen. Kinderen tot 14 jaar hebben geen vergunning nodig als zij onder mijn begeleiding vissen.

© 2022 Een puur visavontuur met een visgids

Theme by Anders Norén