Een puur visavontuur met een visgids

Vissen vanuit de kayak of met een boot met een visgids

Workshop snoekbaarsvissen

Snoekbaars is een lastige vis om te vangen maar toch is dit voor iedereen haalbaar.  Speciaal voor diegenen die het lastig vinden om de snoekbaars te pakken te krijgen, geef ik workshops snoekbaars vissen vanaf de kant. Het vissen op baars komt hierbij ook aan de orde. Na het volgen van deze workshop – waarbij er natuurlijk vooral gevist wordt – ben je in staat om voortaan gericht op snoekbaars en baars te vissen. Bijvoorbeeld vanaf een kade langs een kanaal of in een haven. Maar dezelfde technieken kunnen ook vanuit een boot worden toegepast.

Een mooie snoekbaars tijdens de workshop snoekbaarsvissen.

De locatie van de workshops is Wijk bij Duurstede en de prijs voor deze workshop is € 65 inclusief 9% btw per persoon. Tijdens deze workshop wordt er circa 4 uren gevist en maak je kennis met verschillende technieken zoals verticalen, vissen met de dropshot en het werpend vissen. Desgewenst kan ook het vissen met de fireball en de Carolina-rig aan de orde komen. In overleg is het ook mogelijk op een andere locatie de workshop te verzorgen bijvoorbeeld bij u in de buurt. De workshop kan overdag maar in de zomerperiode ook – geheel of gedeeltelijk – ’s avonds plaatsvinden; net wat u het beste uitkomt.

Hengels en aas zijn aanwezig en ook voor een broodje wordt gezorgd dus u hoeft niets mee te nemen. Je kan alleen komen maar uiteraard ben je ook met meerdere personen welkom. Een afspraak maken kan via de e-mail of direct telefonisch.

Uw gids met een snoekbaars vanaf de kant.

Visvergunning
De benodigde vergunning, meestal een VISpas of dagvergunning is niet bij de prijs inbegrepen. Hier dient u zelf voor te zorgen. Uiteraard kan ik u vertellen welke vergunning u nodig heeft voor een bepaald water en hoe u deze kunt krijgen. Kinderen tot 14 jaar hebben overigens geen vergunning nodig als zij onder mijn begeleiding vissen.

© 2021 Een puur visavontuur met een visgids

Theme by Anders Norén