Een puur visavontuur met een visgids

Vissen vanuit de kayak of met een boot met een visgids

Workshop snoekbaarsvissen

Snoekbaars is een lastige vis om te vangen. Voor diegenen die (beter) willen leren snoekbaarsvissen, geef ik de workshop snoekbaars vissen vanaf de kant. Na het volgen van deze workshop – waarbij er natuurlijk vooral gevist wordt – ben je in staat om voortaan (beter) gericht op snoekbaars te vissen. Bijvoorbeeld vanaf de kant langs een kanaal of in een haven. Maar de geleerde technieken kunnen ook vanuit een boot worden toegepast.

Een mooie snoekbaars tijdens de workshop snoekbaarsvissen.

De locatie van de workshops is Wijk bij Duurstede en de prijs voor deze workshop is € 75 per persoon exclusief 9% Btw. Tijdens deze workshop wordt er circa 4 uren gevist en maak je kennis met verschillende technieken zoals verticalen, vissen met de dropshot en het werpend vissen. Desgewenst kan ook het vissen met de fireball en de Carolina-rig aan de orde komen. In overleg is het ook mogelijk op een andere locatie de workshop te verzorgen bijvoorbeeld bij u in de buurt. De workshop kan overdag maar in de zomerperiode ook – geheel of gedeeltelijk – ’s avonds plaatsvinden; net wat u/jullie het beste uitkomt.

Hengels en aas zijn aanwezig dus je hoeft niets mee te nemen behalve wat te eten en drinken voor jezelf. Je bent welkom als je alleen komt, maar uiteraard mag je ook met meerdere personen komen. Een afspraak maken kan via het contactformulier, de e-mail (boonstfj@xs4all.nl) of telefonisch: 06 – 237 96 825.

Uw gids met een snoekbaars vanaf de kant.

Visvergunning
De benodigde vergunning, meestal een VISpas of dagvergunning is niet bij de prijs inbegrepen. Uiteraard kan ik je vertellen welke vergunning je nodig hebt voor een bepaald water en hoe je deze kan verkrijgen. Kinderen tot 14 jaar hebben geen vergunning nodig als zij onder mijn begeleiding vissen.

© 2024 Een puur visavontuur met een visgids

Theme by Anders Norén